Præsentation af 10Solrød

0Solrød er et 10. klassecenter i Solrød, der har ca. 180 elever i 8 klasser. Om du bor i Greve, Solrød, Køge eller en anden kommune, så er du velkommen hos os. Hvis du efter 9. klasse har brug for et år mere til afklaring, opgradering i fagene eller bare skal blive mere moden, så skal du vælge 10Solrød.

Hver runde er en live præsentation af hverdagen, årets gang og muligheder på 10Solrød med leder/lærer og elever. Præsentationen foregår på zoom; tryk venligst på linket et par minutter før start for at teste skærm, lyd etc. Download gerne zoom inden tilgang, så fungerer det hele meget bedre.

Efter præsentationen er alle velkomne til at gå ind i vores live-chat (se andet link), hvor man kan stille spørgsmål og få yderligere indblik i skolens kultur. I kan også altid gå ind og blive opdateret på vores hjemmeside https://10klassesolroed.aula.dk/ eller officielle facebook-side https://www.facebook.com/10Solrod. Vi glæder os til at se jer!

Program

LIVE chat – spørg løs!

Kl. 17.10-18.50

10Solrød er et 10. klassecenter i Solrød, der har ca. 180 elever i 8 klasser. Om du bor i Greve, Solrød, Køge eller en anden kommune, så er du velkommen hos os. Hvis du efter 9. klasse har brug for et år mere til afklaring, opgradering i fagene eller bare skal blive mere moden, så skal du vælge 10Solrød.

I live-chatten sidder elever og lærere/ledere klar forskellige steder på skolen for at svare på spørgsmål, vise skolen frem og fortælle om løst og fast fra 10Solrød. Chatten er åben hele tiden; I kan gå til og fra, som I lyster. Download gerne zoom inden tilgang, så fungerer det hele meget bedre.

 I kan også altid gå ind og blive opdateret på vores hjemmeside https://10klassesolroed.aula.dk/ eller officielle facebook-side https://www.facebook.com/10Solrod. Vi glæder os til at se jer!

Scroll to top